Klein, onopvallend maar wel de koning van de winter! PKN Nederland
Activiteiten en Nieuws

PreeZin in de Ichtuskerk! 26 mei

Op zondag 26 mei organiseert de Protestantse Gemeente Wolvega om 11.00 uur weer een PreeZin in de Ichtuskerk, Kerkstraat 49. In de naam PreeZin herkennen we het Engelse ‘Praise Inn’. Bij een ‘Praise Inn’ wordt altijd veel gezongen. Dat gebeurt ook in de PreeZin. Ook herkennen we hierin de woorden ‘preek’ en ‘zin’. In de PreeZin is dan ook altijd een (korte) zinvolle preek. In de PreeZins van dit seizoen wordt aangesloten bij de Tien Geboden. Naar aanleiding van het vijfde gebod over het eren van je vader en je moeder is het thema deze zondag: ‘Ere wie ere toekomt…!’. Ds. Mirna Visschers werkt het thema deze ochtend uit en de huisband Metrum zorgt voor de muzikale ondersteuning. Er is oppas en kinderkerk aanwezig.

Laatste fotoalbums