Herfst PKN Nederland
Activiteiten en Nieuws

LAAT VAN JE HOREN!

Na allemaal heerlijk uitgerust te zijn van de vakantie is het tijd voor: ‘LAAT VAN JE HOREN!’.
Voor de vakantie hebben we met zijn allen geweldige hoeveelheid werk verzet.
Zo werden planten, huisdieren en tuinen verzorgd tijdens de vakantie.
Verder zijn er auto’s gewassen, taarten gebakken, high tea geweest en nog veel meer activiteiten. Hartelijk dank daarvoor.
De oproep staat nu in HOOFDLETTERS, want we moeten verder met de activiteiten. De teller staat op ruim €12.000, mede dankzij een gift van €10.000. We moeten naar de €15.000.
Prachtig dat er nog een aantal activiteiten op stapel staan:
• Vanaf zondag 15 september staat er een tafel in ‘De Rank’ waar een ieder zijn / haar zelfgemaakte creaties neer kan zetten voor de verkoop t.b.v. de actie! Zet er een prijskaartje op. Schroom niet en laat je talenten zien!
• Op 11 en 12 oktober staat er een ‘walking dinner’ op het programma. Een prachtige manier om Wolvega te voet te ontdekken en gastvrij bij Gemeenteleden thuis een gang van een diner te nuttigen. De maximale loopafstand bedraagt ongeveer 5 km. Meer informatie is in de nieuwsbrief / op Facebook te vinden (Opgave bij Jacqueline de Ruiter).
• Op 9 november a.s. organiseert de commissie zelf een spelletjesmiddag / avond. Jong en oud is welkom van 16.00 uur – eindtijd onbekend. Er wordt gezorgd voor soep en een broodje.
• Tot slot willen we nog een creatieve avond houden op 11 en 13 december. De commissie is naarstig op zoek naar een aantal vrijwilligers/organisatoren om dit te laten doorgaan. Wij zouden zeggen houdt de nieuwsbrief, Facebook maar goed in de gaten….
Denk om het bord in de hal van de Rank! Voel je vrij om daar acties aan toe te voegen en / of gebruik te maken van het aanbod dat er is.

Met vriendelijke groet, Margreeth, Yvonne en Saskia

Laatste fotoalbums