Herfst PKN Nederland
Activiteiten en Nieuws

Tentdienst trekt 350 bezoekers

De gezamenlijke kerken in Wolvega, de Protestantse Gemeente, De Toevlucht en de Rooms Katholieke Parochie hielden zondagmorgen een tentdienst. Dit in het kader van het festival ‘Pleintje van der Sande’. Ruim 350 bezoekers volgden de dienst met het thema ‘Iedereen is uitgenodigd’. De muziek werd gespeeld door het B-orkest van de Christelijke Brassband Euphonia en de Band van De Toevlucht, aangevuld met enkele zangers.
Poppentheater
Voor de kinderen van groep één tot en met acht van de kerkgangers was in De Ark een voorstelling van Poppentheater ‘Poppen & Meer’. De voorstelling ging over het organiseren van het verjaardagsfeest voor de Koning door dienaar Driekus. Natuurlijk waren er allerlei verwikkelingen. Voor de allerkleinste kinderen was er oppas.
(Foto: Lenus van der Broek)

Nieuwe fotoalbums
Verbouwing Area51