Herfst PKN Nederland
Activiteiten en Nieuws

Startweek 2018

De Protestantse Gemeente in Wolvega trapte het weekend het nieuwe kerkelijke seizoen af met diverse activiteiten voor jong en oud. Een survival, high tea en een ‘Heilige Chaos’ staan onder andere op het programma. Zelfs abseilen van Kerk op de Hoogte behoorde tot de mogelijkheden.
(Foto: Lenus van der Broek)

Survival
Het Area51 jeugdwerk startte vrijdagavond met de survival in de Meenthe voor alle jongeren van het voortgezet onderwijs. Zij gingen een keihard, nat en uitputtend parcours met hindernissen volgen. De deelnemers werden na afloop schoongespoten in de ‘wasstraat’.

High Tea
Zaterdagmiddag was er achter de Ark en Kerk op de Hoogte een High Tea voor jong en oud. Bovendien zijn er dan diverse activiteiten, zoals workshops, volleybaltoernooi, een reuze sjoelbak, springkussen, spijkerbroekhangen, abseilen van de toren van de Kerk op de Hoogte, broodjes bakken, timmer een kerk en buikglijden. Ook was er een volleybaltoernooi voor iedereen vanaf 15 jaar..

Heilige Chaos op startdienst
Zondagmorgen is van 9.30 tot 11.30 uur in de Ichtuskerk de startdienst met ds. K.J. Faber in de vorm van een Thomasviering. Onderdeel van die viering is de ‘Heilige Chaos’, waarbij aanwezigen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Muzikale medewerking is er van de organist en van de muziekgroepen Metrum, Message en Eigen Wijs.

De clusters Jeugd, Feest, Ontmoeting en Welkom, hebben de startdient voorbereid. Het thema van de Startdienst sluit aan bij het jaarthema: ‘Kom, volg mij!’

Nieuwe fotoalbums
Verbouwing Area51