Protestantse Gemeente te Wolvega
Informatie over de Kerk op de hoogteInformatie over de Ichtuskerk


Kerk op de Hoogte
en
Ichtuskerk

Herfst PKN Nederland
Activiteiten en Nieuws

 


World Servants actiegroep Wolvega – bouwen aan verandering.

“Voetballen voor het goede doel” op zaterdagavond 29 december in de sporthal de Steense.

Op die dag wordt het World Servants zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Je bent dan op een unieke sportieve mannier in de gelegenheid je in te zetten voor beter onderwijs in een ontwikkelingsland. Doe mee aan dit toernooi tijdens de Kerstvakantie.


Opgeven als team maar ook individueel kan door een mail te sturen naar wswolvega@outlook.com. De sluitingsdatum is 14 december.
De kosten bedragen € 10,-- per persoon en de opbrengst komt ten goede aan de World Servants projecten, waaronder het project voor de basisschool in Laminaya in Sierra Leone. Hier bouwen jongeren uit Wolvega in de zomer van 2019 mee aan drie nieuwe klaslokalen die de oude noodlokalen vervangen.
Het toernooi wordt gespeeld van 19:00 – 23:00 uur. Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 teams meedoen. Een team bestaat uit 7 spelers (5 in het veld en 2 reserves) die 15 jaar of ouder zijn.
Half december ontvangen de spelers en de teams aanvullende informatie. We hopen dat er veel mensen zijn die zich op een sportieve manier voor een goed doel willen inzetten. 

Vacatures!Laatste fotoalbums
Sponsorschaatsen


In actie met elkaar
Copyright 2014 Aantal bezoekers Webmaster@pkn-wolvega.nl