Klein, onopvallend maar wel de koning van de winter! PKN Nederland
Activiteiten en Nieuws

Potgrondactie!

Ook dit jaar is er weer de jaarlijkse potgrondactie. Dit is een gezamenlijke activiteit van het PKN Wolvega-AREA51 Jeugdwerk, Christelijke Brassband Euphonia en de World Servants actiegroep Wolvega. Tot woensdag 13 februari kunt u zakken potgrond van 40 liter bestellen via een mailbericht naar wswolvega@outlook.com of telefonisch na 18:00 uur bij Marijke van Delft: 0561-617142.
Eén zak kost € 5,00 en drie zakken kosten € 13,00. De bestelde zakken worden zaterdagmorgen 16 februari in de gemeente Weststellingwerf thuisbezorgd.
De opbrengst wordt gebruikt voor het PKN jeugdwerk, het jeugdorkest van Christelijke Brassband Euphonia en de projecten van World Servants in onder andere Sierra Leone en Bangladesh waar jongeren uit Wolvega deze zomer aan meewerken.

Laatste fotoalbums