De winterkoning PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie: GOD EREN, JEZUS VOLGEN, GEEST ONTVANGEN, MENSEN DIENEN.

Leesrooster 21 aug: Rechters 6:25-40
Diensten zo 26 aug: 09:30 uur, Ichtuskerk, Mevr.H.Hornstra, Hoogeveen Liturgie: nog niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Tsjerkepaad in Kerk op de Hoogte

Kerkenpad begint dit jaar op 7 juli en eindigt op 8 september. Dit betekent dat er iedere zaterdag iemand aanwezig is die een rondleiding kan geven, er organisten en gast organisten zijn die het orgel bespelen, je de toren mag beklimmen en de tuin (het Sickengabos) toegankelijk is. Het thema is gastvrijheid, de koffie/thee/limonade staan klaar. De kerk is gebouwd in 1646 in opdracht van grietman Dirk van Baerdt. Meer informatie kun u hier lezen.
Wervingsactie vrijwilligers!

In december zijn we gestart met een nieuw initiatief, namelijk een wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Op verschillende plekken in de gemeente kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Er is een filmpje gemaakt en in de hal staat een ‘vacature-rek’ met daarin alle vacatures die er op dit moment zijn. Ook op de site kunt u deze vacatures vinden.
We hopen op deze manier regelmatig de vacatures onder de aandacht te brengen of nog meer dat veel vacatures binnenkort ingevuld zijn!
Samen koffie drinken

Naast het Samen eten is er nu ook een mogelijkheid om samen koffie te drinken.
Elke dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de Mirt aan de Beatrixstraat 36a.
Er zijn geen kosten aan verbonden.
Allen van harte welkom!!
Voor meer informatie bel of mail naar 06-10061644 of ageeth.de.vries@kpnmail.nl