PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 26 jul: Matteüs 13:47-58
Diensten zo 30 jul: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, mevr.A.I.S.de Vries   Liturgie: nog niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Zondag 16 juli 'Tieners on Tour' in de Ichtuskerk!

Afgelopen zondag 16 juli was de jaarlijkse Brugdienst, de dienst waarin de kinderen van groep 8 afscheid nemen van de kinderkerk en uitgenodigd worden voor de vervolgactiviteiten. Dit jaar namen maar liefst 12 kinderen afscheid! Het thema van de Brugdienst van dit jaar was: Tieners on tour. De kinderen gaan ‘on tour’ (op weg) naar een nieuwe fase van hun leven. Een nieuwe school wacht en ook een nieuwe plek in de kerk. Bij deze overgang krijgen ze de zegen mee van God de Heer.
Helaas... helaas... liep het filmpje vast tijdens in de Brugdienst.
Het filmpje is hier alsnog te bekijken via de volgende link: On Tour
Op de website vindt u hier een fotoreportage van deze dienst.
STUUR een Vakantiegroet!

Het zou leuk zijn als vakantiegangers een foto sturen naar het media team
(mediateam@pkn-wolvega.nl).
Een foto van de kerk die je hebt bezocht tijdens de vakantie met een kort verhaal er bij.
Soms kom je in hele speciale kerken en diensten terecht en dat is fijn om even met het thuisfront te delen via de beamer en kerkdienstgemist.
Meer informatie kun u hier lezen
Tsjerkepaad in Kerk op de Hoogte

Tsjerkepaad is dit jaar van 1 juli t/m 9 september, op zaterdag van 13.30 - 17.00 uur. Kerk op de Hoogte doet dit jaar voor het eerst mee. Dit betekent dat iedere zaterdag er iemand aanwezig is die een rondleiding kan geven, het orgel kan bespelen er koffie/thee/limonade is, je de toren mag beklimmen en de tuin (Sickengabos) toegankelijk is. De kerk is gebouwd in 1646, in opdracht van grietman Dirk van Baerdt. Meer informatie kun u hier lezen.
Wervingsactie vrijwilligers!

In december zijn we gestart met een nieuw initiatief, namelijk een wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Op verschillende plekken in de gemeente kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Er is een filmpje gemaakt en in de hal staat een ‘vacature-rek’ met daarin alle vacatures die er op dit moment zijn. Ook op de site kunt u deze vacatures vinden.
We hopen op deze manier regelmatig de vacatures onder de aandacht te brengen of nog meer dat veel vacatures binnenkort ingevuld zijn!
Samen koffie drinken

Naast het Samen eten is er nu ook een mogelijkheid om samen koffie te drinken.
Elke dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de Mirt aan de Beatrixstraat 36a.
Er zijn geen kosten aan verbonden.
Dinsdag 11 april zal ik, Ageeth de Vries, daar ook aanwezig zijn. Allen van harte welkom!!
Voor meer informatie bel of mail naar 06-10061644 of ageeth.de.vries@kpnmail.nl

Geloof in het nieuws