Lijdenstijd PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 28 apr: 1 Petrus 2:18-25
Diensten zo 30 apr: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds.J.L.Posthumus, Urk   Liturgie: nog niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Jongeren eten samen in Wolvega!

Uitnodiging voor 12 mei 2017.
Het wordt de eerste van wat een reeks moet worden, dat is de hoop van de organisatoren. Wanneer je het als jongere leuk om andere jongeren te ontmoeten onder het genot van een eenvoudig maar goed maal, dan ligt hier wellicht een kans voor je.
De gezamenlijke kerken organiseren een samen eten voor jongeren (vanaf ongeveer 17 jaar-30 jaar).
50 dagen op weg met God!

Als pastoraal team zijn we, in samenwerking met het cluster ‘gebed’, vanaf Pasen gestart met het project ’50 dagen op weg met God’ (Het gebed als ontdekkingsreis voor iedere dag). Velen hebben het dagboekje besteld dat bij dit project hoort.
De komende weken houden we ook 3 bijeenkomsten over het gebed waarbij we natuurlijk teruggrijpen op wat in het dagboekje aan de orde is geweest. De avonden hebben verschillende thema’s.
Samen koffie drinken

Naast het Samen eten is er nu ook een mogelijkheid om samen koffie te drinken.
Elke dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de Mirt aan de Beatrixstraat 36a.
Er zijn geen kosten aan verbonden.
Dinsdag 11 april zal ik, Ageeth de Vries, daar ook aanwezig zijn. Allen van harte welkom!!
Voor meer informatie bel of mail naar 06-10061644 of ageeth.de.vries@kpnmail.nl
Leven met verlies

Leiding: Ageeth de Vries (kerkelijk werker) en Truus Wubs (medewerker Cluster Zorg)
“Je hebt geen invloed op de wind, maar wel op hoe je de zeilen zet”
Dinsdag 28 februari, 28 maart, 18 april, 30 mei, 27 juni 15.00-17.00 uur De Rank
De “leven met verlies” groep is bedoeld voor mensen die een partner, afgelopen jaar of een paar jaar terug, hebben verloren. In deze groep staat gesprek en uitwisseling met elkaar centraal.
Wervingsactie vrijwilligers!

In december zijn we gestart met een nieuw initiatief, namelijk een wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Op verschillende plekken in de gemeente kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Er is een filmpje gemaakt en in de hal staat een ‘vacature-rek’ met daarin alle vacatures die er op dit moment zijn. Ook op de site kunt u deze vacatures vinden.
We hopen op deze manier regelmatig de vacatures onder de aandacht te brengen of nog meer dat veel vacatures binnenkort ingevuld zijn!

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland