Klein, onopvallend maar wel de koning van de winter! PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie: GOD EREN, JEZUS VOLGEN, GEEST ONTVANGEN, MENSEN DIENEN.

Leesrooster 19 feb: Jeremia 4:19-31
Diensten zo 24 feb: 09:30 uur, Ichtuskerk, Dhr. R. Schonewille, Geesbrug Liturgie: nog niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Potgrondactie!

Ook dit jaar is er weer de jaarlijkse potgrondactie. Dit is een gezamenlijke activiteit van het PKN Wolvega-AREA51 Jeugdwerk, Christelijke Brassband Euphonia en de World Servants actiegroep Wolvega. Tot woensdag 13 februari kunt u zakken potgrond van 40 liter bestellen via een mailbericht naar wswolvega@outlook.com of telefonisch na 18:00 uur bij Marijke van Delft: 0561-617142.
Meer informatie kunt u hier lezen.
Zondag 24 maart 11.00 uur: PREEZIN

Thema: Sta eens even stil!
Op zondag 24 maart is er om 11.00 uur weer een PreeZin in de Ichtuskerk, Kerkstraat 49. In de naam PreeZin herkennen we het Engelse ‘Praise Inn’. Bij een ‘Praise Inn’ wordt altijd veel gezongen.
Dat gebeurt ook in de PreeZin. Ook herkennen we hierin de woorden ‘preek’ en ‘zin’. In de PreeZin is dan ook altijd een (korte) zinvolle preek. In de PreeZins van dit seizoen wordt aangesloten bij de Tien Geboden.
Meer informatie kun u hier lezen.
Studieavond over Israël

In De Rank in Wolvega was een studieavond met ds. Willem Glashouwer (74) uit Amersfoort. Hij is president van Christenen voor Israël Internationaal en was voorheen werkzaam voor de EO en is medeoprichter van de Evangelische Hogeschool en de Christelijke School voor de Journalistiek. Het onderwerp waarover hij sprak was ‘Israël en Godsheilplan met de wereld’.
Meer informatie en foto's kun u hier vinden.
Wervingsactie vrijwilligers!

In december zijn we gestart met een nieuw initiatief, namelijk een wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Op verschillende plekken in de gemeente kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Er is een filmpje gemaakt en in de hal staat een ‘vacature-rek’ met daarin alle vacatures die er op dit moment zijn. Ook op de site kunt u deze vacatures vinden.
We hopen op deze manier regelmatig de vacatures onder de aandacht te brengen of nog meer dat veel vacatures binnenkort ingevuld zijn!
Samen koffie drinken

Naast het Samen eten is er nu ook een mogelijkheid om samen koffie te drinken.
Elke dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de Mirt aan de Beatrixstraat 36a.
De koffieochtend staat open voor iedereen, dus ook voor mensen die niet lid zijn van een kerk.
Als er mensen zijn die willen helpen koffieschenken, dan zou dit heel fijn zijn.
Belt u dan even met de predikanten: 0561-475762 of mailt u naar: visfab@live.nl
Allen van harte welkom!!