Winterkoninkje PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 19 jan: 2 Kronieken 2:10-17
Diensten zo 22 jan: 09:30 uur, Ichtuskerk, Ds.M.J.Visschers  Koffie Liturgie: nog niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

NUGeloven ONTMOETINGSAVONDEN op 24 januari, 1 en 9 februari

Binnenkort willen we 3 ontmoetingsavonden organiseren. U/jij wordt van harte uitgenodigd om aan 1 van deze 3 avonden mee te doen. Het zijn avonden in het kader van ons jaarthema ‘Bouwen aan het huis van aanbidding’. De avonden bestaan uit: ontmoeting en bezinning. Na een onderlinge kennismaking horen we een korte inleiding over aanbidding waarna we samen het onderwerp nog wat meer zullen gaan uitdiepen aan de hand van een gedeelte uit de Bijbel.
Als pastoraal team zien we uit naar mooie avonden.
Meer informatie kunt u hier lezen.
Kerkbalans, klokken luiden voor de kerk

Op zaterdag 21 januari a.s. zullen de klokken van de Protestantse Kerk op de Hoogte weer luiden voor de jaarlijkse actie Kerkbalans en door de klokken te luiden vragen de kerken aandacht voor hun werk.
Dankzij Kerkbalans kunnen kerkgemeenschappen actief zijn. Vaak wordt gedacht, dat dit een “gas-water-licht”-actie is, geld voor de lopende, vaste kosten. De werkelijkheid is, dat dankzij de actie Kerkbalans de kerken haar maatschappelijke rol in de samenleving kunnen blijven spelen. Dit varieert van, ook in deze tijd van toenemende welvaart, helpen bij armoede (de van oudsher bekende diaconale functie) en de daarbij optredende schuldhulpverlening, ondersteuning van mantelzorgers.
Potgrondactie!

De Jeugdraad en Christelijke Brassband Euphonia organiseren samen met hulp van de World Servants groep Wolvega de potgrondactie van dit jaar. De prijzen zijn niet veranderd, één zak kost nog steeds € 5,00 en drie zakken voor de speciale prijs van € 12,00. Met uw aankoop ondersteund u het jeugdorkest van Christelijke Brassband Euphonia en de World Servants (onderwijs)projecten waar de negen meiden uit Wolvega aan deelnemen.
Wervingsactie vrijwilligers!

In december zijn we gestart met een nieuw initiatief, namelijk een wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Op verschillende plekken in de gemeente kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Er is een filmpje gemaakt en in de hal staat een ‘vacature-rek’ met daarin alle vacatures die er op dit moment zijn. Ook op de site kunt u deze vacatures vinden.
We hopen op deze manier regelmatig de vacatures onder de aandacht te brengen of nog meer dat veel vacatures binnenkort ingevuld zijn!

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland