Lijdenstijd PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 26 feb: Psalm 62
Diensten zo 26 feb: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds.P.Rozeboom- Oldeboorn   Liturgie: hier beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Kerk School en Gezinsdienst

Op zondag 5 maart om 10.00 uur wordt er in de Ichtuskerk weer een Kerk School en Gezinsdienst gehouden. Het zijn laagdrempelige diensten, niet volgens de meer traditionele manier van een kerkdienst. Deze dienst is voorbereid door de Protestantse Jeugdraad, CBS De Adelaar en CBS De Wegwijzer. Het thema is: 'Zeg maar NEE'. Doe maar eens dwars, als je maar niemand hiermee kwetst.
Meer informatie kun u hier lezen.
Leven met verlies

Leiding: Ageeth de Vries (kerkelijk werker) en Truus Wubs (medewerker Cluster Zorg)
“Je hebt geen invloed op de wind, maar wel op hoe je de zeilen zet”
Dinsdag 28 februari, 28 maart, 18 april, 30 mei, 27 juni 15.00-17.00 uur De Rank
De “leven met verlies” groep is bedoeld voor mensen die een partner, afgelopen jaar of een paar jaar terug, hebben verloren. In deze groep staat gesprek en uitwisseling met elkaar centraal.
Meer informatie kun u hier lezen.
5 Maart is het weer zover! We gaan weer Jammen!

Hou je er van om muziek te maken of te zingen en op deze mooie wijze God te eren?
Na de ochtenddienst op 5 Maart organiseren we weer een jamsessie. Dit doen we dan ook echt in “jam” stijl. Een persoon noemt een mooi lied, daar zoeken de muzikanten en het beamteam dan de tekst en muziek bij, en spelen maar!
We hopen weer op een mooie opkomst en een vrolijk en muzikaal uur!
Opgeven hoeft niet. Dat is het vrije van Jammen! Graag tot dan!
The Passion – 13 april

Op 13 april (Witte Donderdag) is The Passion in Leeuwarden. Deze wordt live uitgezonden op televisie. Als PKN-Wolvega hebben we een touringcar gereserveerd om gemeenteleden in de gelegenheid te stellen mee te gaan en het live mee te maken. The Passion heeft een eigen website: http://www.thepassion.nl. Meer informatie kun u hier lezen.
Wervingsactie vrijwilligers!

In december zijn we gestart met een nieuw initiatief, namelijk een wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Op verschillende plekken in de gemeente kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Er is een filmpje gemaakt en in de hal staat een ‘vacature-rek’ met daarin alle vacatures die er op dit moment zijn. Ook op de site kunt u deze vacatures vinden.
We hopen op deze manier regelmatig de vacatures onder de aandacht te brengen of nog meer dat veel vacatures binnenkort ingevuld zijn!

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland