Herfst PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie: GOD EREN, JEZUS VOLGEN, GEEST ONTVANGEN, MENSEN DIENEN.

Leesrooster 21 okt: Marcus 10:32-45
Diensten zo 21 okt: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, Ds.S.Bouma, Wolvega Liturgie: hier beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Startweek 2018

Abseilen van kerktoren
De Protestantse Gemeente in Wolvega trapte het weekend het nieuwe kerkelijke seizoen af met diverse activiteiten voor jong en oud. Een survival, high tea en een ‘Heilige Chaos’ staan onder andere op het programma. Zelfs abseilen van Kerk op de Hoogte behoorde tot de mogelijkheden.
Meer informatie kun u hier lezen.
Tentdienst trekt 350 bezoekers

De gezamenlijke kerken in Wolvega, de Protestantse Gemeente, De Toevlucht en de Rooms Katholieke Parochie hielden zondagmorgen een tentdienst. Dit in het kader van het festival ‘Pleintje van der Sande’. Ruim 350 bezoekers volgden de dienst met het thema ‘Iedereen is uitgenodigd’. De muziek werd gespeeld door het B-orkest van de Christelijke Brassband Euphonia en de Band van De Toevlucht, aangevuld met enkele zangers.
Meer informatie en foto's kun u hier vinden.
Wervingsactie vrijwilligers!

In december zijn we gestart met een nieuw initiatief, namelijk een wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Op verschillende plekken in de gemeente kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Er is een filmpje gemaakt en in de hal staat een ‘vacature-rek’ met daarin alle vacatures die er op dit moment zijn. Ook op de site kunt u deze vacatures vinden.
We hopen op deze manier regelmatig de vacatures onder de aandacht te brengen of nog meer dat veel vacatures binnenkort ingevuld zijn!
Samen koffie drinken

Naast het Samen eten is er nu ook een mogelijkheid om samen koffie te drinken.
Elke dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de Mirt aan de Beatrixstraat 36a.
Er zijn geen kosten aan verbonden.
Allen van harte welkom!!
Voor meer informatie bel of mail naar 06-10061644 of ageeth.de.vries@kpnmail.nl