Herfst PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie: GOD EREN, JEZUS VOLGEN, GEEST ONTVANGEN, MENSEN DIENEN.

Leesrooster 19 okt: Lucas 17:20-37
Diensten zo 20 okt: 09:30 uur, Ichtuskerk, Ds. M.J. Visschers Liturgie: hier beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

LAAT VAN JE HOREN!

Na allemaal heerlijk uitgerust te zijn van de vakantie is het tijd voor: ‘LAAT VAN JE HOREN!’. Voor de vakantie hebben we met zijn allen geweldige hoeveelheid werk verzet. Zo werden planten, huisdieren en tuinen verzorgd tijdens de vakantie. Verder zijn er auto’s gewassen, taarten gebakken, high tea geweest en nog veel meer activiteiten. Hartelijk dank daarvoor. klik hier voor meer informatie.
Startweek

Startweek 2019
De ‘startweek’ voor het nieuwe kerkelijke (jeugdwerk)seizoen is weer voorbij. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september waren er weer diverse activiteiten voor jong en oud. De startweek is afgesloten met de gemeentezondag op 15 september.
Meer informatie en foto's kun u hier vinden.
Area Hobby

Vind u/jij het ook gezellig om creatief bezig te zijn?
Of wil u/jij gewoon gezellig een kopje koffie komen drinken als we bezig zijn?
Van harte welkom!
Meer informatie kunt u hier vinden.
Tentdienst Lindefestival 2019

Komende zondag is de tentdienst van het Lindefestival. Deze wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken en vindt plaats op het van der Sandeplein, midden in Wolvega. In de Stellingwerf staan verkeerde tijden aangegeven. Het enige echte aanvangstijdstip is: 11.00 uur. De tent is vanaf 10.20 open en dan is er ook koffie, thee en limonade. Ook is er een kinderprogramma. Zie voor meer info: de bijgevoegde afbeelding/poster.
Meer informatie kan je hier lezen.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland