De winterkoning PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie: GOD EREN, JEZUS VOLGEN, GEEST ONTVANGEN, MENSEN DIENEN.

Leesrooster 20 feb: Jona 1:1-16
Diensten zo 25 feb: 09:30 uur, Ichtuskerk, Ds. J. Kooistra, Dwingeloo Liturgie: nog niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Kerk School en Gezinsdienst

Op zondag 18 februari is er om 10.00 uur weer de jaarlijkse Kerk-, School- en Gezinsdienst in de Ichtuskerk.
De dienst is een gezamenlijke actie van de PKN gemeente Wolvega, Gemeente De Toevlucht, CBS De Wegwijzer, CBS De Adelaar en Bijbelclub Zacheüs (voor mensen met een verstandelijke beperking).
Meer informatie kun u hier lezen en zien(foto's).
Kleinkunstkoor gaf op 4 februari een benefietconcert in de Kerk op de Hoogte

Tijdens het Kerkenpad afgelopen zomer kwam de kerk in contact met Het Kleinkunstkoor uit Drachten. Daarom gaf het koor zondagmiddag in de Kerk Op de Hoogte een concert. Het koor viert het tweede lustrum en bestaat momenteel uit 24 leden. Voor de begeleiding zorgt pianist Dave Antonisse. Het repertoire is zeer divers van licht klassiek tot popsongs, close-harmony en swing-nummers.
Meer informatie kunt u hier lezen.
START ALPHA-CURSUS!!!

Op dinsdag 23 januari willen we weer starten met een nieuwe groep deelnemers, die meer willen weten van het christelijk geloof. Deze keer in samenwerking met een groep uit Noordwolde. Iets voor jou? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Wil jij je verdiepen in het christelijk geloof? Dan is de Alpha cursus echt iets voor jou.
Meer informatie kunt u hier lezen.
Wervingsactie vrijwilligers!

In december zijn we gestart met een nieuw initiatief, namelijk een wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Op verschillende plekken in de gemeente kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Er is een filmpje gemaakt en in de hal staat een ‘vacature-rek’ met daarin alle vacatures die er op dit moment zijn. Ook op de site kunt u deze vacatures vinden.
We hopen op deze manier regelmatig de vacatures onder de aandacht te brengen of nog meer dat veel vacatures binnenkort ingevuld zijn!
Samen koffie drinken

Naast het Samen eten is er nu ook een mogelijkheid om samen koffie te drinken.
Elke dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de Mirt aan de Beatrixstraat 36a.
Er zijn geen kosten aan verbonden.
Allen van harte welkom!!
Voor meer informatie bel of mail naar 06-10061644 of ageeth.de.vries@kpnmail.nl
Kerk School en Gezinsdienst

Op zondag 5 maart was er in de Ichtuskerk weer een Kerk School en Gezinsdienst.
De dienst was deze keer voorbereid door de Protestantse Jeugdraad, CBS De Adelaar en CBS De Wegwijzer. Het thema was: 'Zeg maar NEE'. Het was één groot multimediaal feest, waarbij met name de jeugd een groot aandeel had bij de uitwerking van het thema.
Meer informatie kun u hier lezen en zien(foto's).

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland