Klein, onopvallend maar wel de koning van de winter! PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie: GOD EREN, JEZUS VOLGEN, GEEST ONTVANGEN, MENSEN DIENEN.

Leesrooster 23 jan: Lucas 4:1-13
Diensten zo 27 jan: 09:30 uur, Ichtuskerk, Ds. M.J. Visschers Liturgie: nog niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Torenblazen op 24 december!

Na de Kerstnachtdienst in de Kerk op de Hoogte schalden de kerstklanken om twaalf uur over Wolvega. Het 'Torenblazen' vanaf de kerktoren van de kerk Op de Hoogte werd gedaan door enkele leden van de Christelijke Brassband Euphonia.
Dit bijzondere kerstspel werd rond de kerk door ruim honderd belangstellenden gadegeslagen. Na afloop werden er drankjes geschonken zoals glühwein.
Meer informatie kunt u hier lezen.
Wervingsactie vrijwilligers!

In december zijn we gestart met een nieuw initiatief, namelijk een wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Op verschillende plekken in de gemeente kunnen we wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Er is een filmpje gemaakt en in de hal staat een ‘vacature-rek’ met daarin alle vacatures die er op dit moment zijn. Ook op de site kunt u deze vacatures vinden.
We hopen op deze manier regelmatig de vacatures onder de aandacht te brengen of nog meer dat veel vacatures binnenkort ingevuld zijn!
Samen koffie drinken

Naast het Samen eten is er nu ook een mogelijkheid om samen koffie te drinken.
Elke dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de Mirt aan de Beatrixstraat 36a.
De koffieochtend staat open voor iedereen, dus ook voor mensen die niet lid zijn van een kerk.
Als er mensen zijn die willen helpen koffieschenken, dan zou dit heel fijn zijn.
Belt u dan even met de predikanten: 0561-475762 of mailt u naar: visfab@live.nl
Allen van harte welkom!!