Betrokken op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg! PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Ontmoetingsdienst zondag 12 oktober om 10.00 uur

Iedereen, groot en klein is ergens wel goed in. Wolvega’s 'God talent' is daarom het thema voor de jaarlijkse ontmoetingsdienst, waarin we als 5 kerken van Wolvega elkaar ontmoeten. We geloven dat we die talenten van God hebben gekregen. In deze dienst proberen we een aantal van die talenten aan het licht te brengen. Meer informatie kun u hier lezen.
Alpha-cursus ook weer gestart!

Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De Alpha-cursus geeft een heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. Op dit moment zijn er al meer dan 55.000 Alpha-cursussen wereldwijd in maar liefst 169 landen. Ruim 23 miljoen mensen volgden een Alpha-cursus. waaronder 210.000 Nederlanders.
Meer informatie kun u hier lezen.

Actueel
Leesrooster 23 okt: Efeziërs 5:3-20 - Positieve houding Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 26 okt: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds. K.J. Faber Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland