Pinksteren PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 30 mei: Handelingen 2:29-42 Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 31 mei: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds. M.J. Visschers Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Christelijke jamsessie 14 juni na de 9.30 dienst

Zingen en Muziek maken.
Vind u of jij het leuk om muziek te maken met een instrument of vindt je het leuk om te zingen, dan nodigen we u en jou van harte uit op de “christelijke jamsessie” op 14 juni a.s. in de Ichtuskerk
Na de ochtenddienst van 9.30 u drinken we een kopje koffie en daarna gaan we muziek maken.
Meer informatie kun u hier lezen.
Zaterdag 20 juni ZOMERMARKT!

Zaterdag 20 juni van 10.00 tot 15.00 uur. gaan we weer de spetterende, ouderwetse zomermarkt organiseren, op het parkeerterrein naast AREA51. Er wordt hele mooie “rommel” verkocht en jong en oud kunnen meedoen aan verschillende verlotingen en activiteiten.
Meer informatie kun u hier lezen.
Bezoek aan partnergemeente in Debrecen, Hongarije

Net als de gemeente Weststellingwerf heeft de Protestantse Gemeente Wolvega ook een Oost-Europese samenwerking en uitwisseling in de 2e grootste stad van Hongarije, Debrecen. In 2005 werd voor het eerst een bezoek gebracht aan de protestantse gemeente daar en 2015 is dan ook een jubileumjaar.
Tijdens de Paasdienst werd geld ingezameld waar een aangepaste fiets voor gekocht werd, die werd mee genomen. Het meisje wat de fiets mocht ontvangen, was hier erg blij mee. Zij kon weer samen met haar ouders fietsen. Meer informatie kunt u hier lezen.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland