2e Advent PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Mooie Sing-In Kerk op de Hoogte!

Afgelopen zondagavond, 14 december, was er in de Kerk op de Hoogte in Wolvega weer een Sing-In. Het thema was, heel de wereld moet het weten dat het de tijd van het Kerstfeest is waarin men de geboorte van Jezus viert.
Meer informatie kunt u hier lezen.
Herdertjestocht op Kerstavond!

Rondom Kerst worden er in Weststellingwerf weer diverse kerkdiensten gehouden. Wij verwijzen u hiervoor naar de bekende rubriek in onze krant en de daarin folder van de gezamenlijke kerken over hun activiteiten.
Meer informatie kun u hier lezen.
Gezocht: Mensen die willen koken.

Samen eten in Wolvega

In dit najaar is het idee ontstaan om vanuit de kerk een maaltijd te organiseren, waar mensen samen kunnen eten en elkaar kunnen ontmoeten. Ook vanuit de gemeente de Toevlucht wordt hier mee over nagedacht. De maaltijd is bedoeld als een uitnodigend gebaar vanuit de kerk naar iedereen…, dus ook naar mensen die niet bij de kerk betrokken zijn. Kom eens binnen! We willen u graag ontmoeten.
Meer informatie kun u hier lezen.
Jonge muzikanten gezocht voor de dienst op eerste Kerstdag!

We zijn op zoek naar kinderen die een muziekinstrument bespelen en in de dienst op eerste Kerstdag graag een kerstliedje zouden willen spelen. Afhankelijk van hoeveel kinderen zich zullen opgeven, zullen we dan onderzoeken of er ook kinderen zijn die samen met andere kinderen een kerstlied kunnen spelen. Ds. K.J. Faber zal samen met de kinderen gaan oefenen op een nog vast te stellen tijdstip. Kinderen kunnen zich opgeven bij ds. K.J. Faber of ds. M.J. Visschers (tel: 0561-475762 of visfab@live.nl). We hopen van harte dat je meedoet!

Leesrooster 18 dec: Jesaja 44:1-8 - God van a tot z Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 21 dec: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds. M.J. Visschers Liturgie: niet beschikbaar
Diensten wo 24 dec: 23:00 uur, Kerk op de Hoogte, ds. K.J. Faber Liturgie: niet beschikbaar
Diensten do 25 dec: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds. M.J. Visschers Liturgie: niet beschikbaar
Diensten zo 28 dec: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds.D.Wolters, Vollenhove Liturgie: niet beschikbaar
Diensten wo 31 dec: 19:15 uur, Kerk op de Hoogte, ds. M.J. Visschers Liturgie: niet beschikbaar
Diensten do 1 jan: 11:00 uur, Ichtuskerk, ds. K.J. Faber Liturgie: niet beschikbaar
Diensten zo 4 jan: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds. E.H.Jans Oldemarkt Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland