Campingdienst PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Gebedsbijeenkomst voor Christenen en andere minderheden in Noord-Irak

Waar: De Rank, Kerkstraat 49 in Wolvega
Wanneer: Dinsdag 19 augustus 19.30 uur-ongeveer 20.30 uur.
Waarom:
De terreurgroep ISIS wil een radicaal islamitische staat vestigen in delen van Irak, Syrië en Libanon. Christenen en andere minderheden krijgen van hen een ultimatum om zich te bekeren tot de islam, of extra belasting te betalen, of te vluchten of te worden vermoord. Naar schatting een half miljoen mensen zijn voor ISIS op de vlucht, onder hen zijn duizenden christenen.
Meer informatie kun u hier lezen.
Verslag Oost Europa Reis, 28 mei – 2 juni 2014

Op woensdag 25 mei verzamelden Bert en Annie Dijkstra en André van der Honing en zijn gezin zich om 17.30 uur in de pastorie. Na lezing van Psalm 121 (de reispsalm) en een gebed, kregen we nog de zegen mee van ds. Visschers. Iets na 18.00 uur vertrokken we richting Oost-Europa.
Deze reis had 3 doelen:....
Meer informatie kun u hier lezen.
Sing-In Kerk op de Hoogte! 24 augustus

Zondagavond 24 augustus is er weer een Sing-In in de Kerk op de Hoogte aanvang 19.15 uur. Medewerking zal worden verleend door Leonie en Henk uit Emmeloord. Zij kennen elkaar sinds 2006. Leonie schrijft teksten uit haar hart en uit eigen ervaring. Ze heeft het vermogen om gedachten en gevoelens te verwoorden op een manier die heel veel mensen aanspreekt. Met melodieën die tijdens het schrijven in haar hoofd ontstaan gaat Henk aan de slag. Soms is een liedje zomaar klaar, soms is er meer overleg nodig.
Meer informatie kunt u hier lezen.

Actueel
Leesrooster 20 aug: Nehemia 13:15-22 - Herstel van de sabbat Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 24 aug: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, ds. M.J. Visschers Liturgie: niet beschikbaar
  19:15 uur, Kerk op de Hoogte, Sing-in (comm) Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland