Betrokken op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg! PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Startweek 2014

Startweek PKN Wolvega: 11 – 14 september
In de startweek organiseert Area 51 “Active” diverse activiteiten zoals: Puzzeltocht voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool, Survival voor alle jongeren van het voorgezet onderwijs, Mini-survival kinderen van groep 1 t/m 6 van de basisschool, Strandvolleybal voor iedereen vanaf 15 jaar, Beach games voor stoere jongens en meiden van 10 t/m 14 jaar en als afsluiting een Startdienst met als thema “Missie geslaagd?!” Meer informatie kun u hier lezen.

Survival, vrijdagavond 12 september 2014
Area 51 “Active” organiseert tijdens het startweekend van PKN-Wolvega een survival voor de jeugd van het voortgezet onderwijs en natuurlijk weer in de Meenthe. Je loopt samen met je groep en begeleider vanaf het startpunt van post naar post. Er zijn opdrachten in weilanden, bij sloten, in het bos en is er een koek en zoopie kraam. Stevige schoenen of laarzen kunnen handig zijn.
Meer informatie kun u hier lezen.

Taarten (en lunch) voor Startzondag !!!!
De startzondag op 14 september willen we anders organiseren dan we gewend zijn. We beginnen de startzondag wel net als anders met de startzondagdienst. Na de dienst willen we samen koffie/thee en limonade drinken en hopelijk ook taart eten. Of er taart is, hangt helemaal van u/jou af.
Meer informatie kun u hier lezen.

Actueel
Leesrooster 1 sep: Spreuken 6:12-19 - Wees betrouwbaar Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 7 sep: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, ds.W.H.D.Pastoor,Steenwijk Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland