Campingdienst PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Zomermarkt bij AREA51 goed bezocht

Het jeugdwerk kan terug zien op een geslaagde zomermarkt, mede dank zij het goede weer. Veel mensen, jong en oud, kwamen zaterdag een kijkje nemen bij de Zomermarkt op de parkeerplaats naast AREA51. Dat zorgde voor een gezellige drukte en een mooie opbrengst. Ruim € 1.300,-- werd hiermee verdiend voor het jeugdwerk.
Meer informatie kun u hier lezen.
Verslag Oost Europa Reis, 28 mei – 2 juni 2014

Op woensdag 25 mei verzamelden Bert en Annie Dijkstra en André van der Honing en zijn gezin zich om 17.30 uur in de pastorie. Na lezing van Psalm 121 (de reispsalm) en een gebed, kregen we nog de zegen mee van ds. Visschers. Iets na 18.00 uur vertrokken we richting Oost-Europa.
Deze reis had 3 doelen:....
Meer informatie kun u hier lezen.

Leesrooster 2 aug: Nehemia 8:9-18 - Droog je tranen Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 3 aug: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, ds. M.J. Visschers Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland