Betrokken op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg! PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

NUgeloven zondag 2 november 2014: 30-40-ers lunch

12.00 uur (na de Verteldienst)
Leiding: Ds. K.J. Faber & ds. M.J. Visschers

Afgelopen juni hielden we al een keer een 30-40-ers lunch. Deze lunch smaakte letterlijk en figuurlijk naar meer. Vandaar dit najaar weer een 30-40-ers lunch! Na de Verteldienst is er eerst iets te drinken. Daarna is er een kort programma.
Meer informatie kun u hier lezen.
NUgeloven donderdag 6 november 2014: Het einde der tijden nabij?

20.00-21.30 uur De Rank.
Leiding: Ds. K.J. Faber

Wat gebeurt er de afgelopen maanden toch veel in de wereld: de ramp in de Oekraïne, de opkomst van IS, de spanning tussen Israël en Hamas, het ebolavirus… Zijn dit, zoals sommigen zeggen, de onheilspellende gebeurtenissen die het einde der tijden inluiden?
Meer informatie kun u hier lezen.
Alpha-cursus ook weer gestart!

Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De Alpha-cursus geeft een heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. Op dit moment zijn er al meer dan 55.000 Alpha-cursussen wereldwijd in maar liefst 169 landen. Ruim 23 miljoen mensen volgden een Alpha-cursus. waaronder 210.000 Nederlanders.

Actueel
Leesrooster 31 okt: Deuteronomium 8:7-20 - Het beloofde land Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 2 nov: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, Ds. W. Hordijk uit 's Gravensdeel Liturgie: niet beschikbaar
  11:00 uur, Ichtuskerk, commissie/ ds. K.J. Faber Liturgie: niet beschikbaar
Diensten wo 5 nov: 19:15 uur, Kerk op de Hoogte, ds. M.J. Visschers Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland