PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 9 dec: Filippenzen 1:1-11
Diensten zo 11 dec: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, ds.M.J.Visschers   Liturgie: nog niet beschikbaar
  19:15 uur, Kerk op de Hoogte, commissie   Liturgie: nog niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

NUGeloven ACTIVE afgelopen zondag 27 november

Fotograferen bij de Waddenzee
Het cluster Ontmoeting van de PKN Wolvega heeft afgelopen zondag 27 november een NUGeloven ACTIVE-middag met bezinning en fotografie bij Moddergat aan de Waddenzee georganiseerd . Het thema is “Eindeloos genieten”.
Hier kunt u het fotoalbum bewonderen.
Doopdienst zondag 11 december

Op zondag 11 december is er een doopdienst in de Kerk op de Hoogte.
In deze dienst zal Sybren Johannes Kraak gedoopt worden, zoon van Sietse Kraak en Tamara Kraak-van der Leij en broertje van Frank-Jan (Lijsterstraat 26 in Wolvega).
Het thema van deze dienst is: Belofte van bescherming. We lezen uit Ruth. Ruth is één van de vijf vrouwen die wordt genoemd in het overzicht van de afstamming van Jezus Christus (in Mattheüs 1).
Voorganger van deze dienst is ds. M.J. Visschers.
Sing-In Kerk op de Hoogte 11 december!

Zondagavond 11 december is er weer een Sing-Inn in de Kerk op de Hoogte aanvang 19.15 uur.
Medewerking verleend de gospel-band Sinjael uit Donkerbroek. De naam van de groep is een fries woord en betekent “signaal”. Ze hebben deze naam gekozen om op deze manier de Bijbel als signaal naar de mensen te brengen. Teksten en muziek worden door de groepsleden zelf geschreven en zijn Nederlands- en Friestalig.
Meer informatie kunt u hier lezen.
NUGeloven ACTIVE woensdag 14 december

Workshop Kaarsen maken: Licht in de duisternis!
Voor alle 25-50-jarigen organiseren wij deze avond een workshop: ‘Kaarsen maken’. Velen steken in deze tijd ’s avonds wel weer eens een kaarsje aan. Ook in de kerk steken we deze Adventsweken kaarsen aan… Kaarsen die verwijzen naar de komst van het Licht van Kerst, de geboorte van Jezus.
Meer informatie kunt u hier lezen.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland