Voorbode van de zomer PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 4 mei: Ezechiël 34:17-31
Diensten do 5 mei: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, Dhr. Schoonewille, Geesbrug   Liturgie: niet beschikbaar
Diensten zo 8 mei: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds.G.P.den Hollander, Oldeholtpade  Koffie Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Veel belangstelling voor gerestaureerde Kerk op de Hoogte.

Afgelopen zondag,24 april, hielden we een feestelijke dienst vanwege de heropening van de gerestaureerde Kerk op de Hoogte. Naast een bijna volle kerk volgden nog ruim 30 gemeenteleden de dienst in de Ichtuskerk op de beamer via Kerkdienstgemist.nl. De muzikale begeleiding werd verzorgd door Geesje Berger en een blazersensemble van Euphonia.
Kledingbeurs Second Choice deed goede zaken

Er kwamen afgelopen zaterdag niet alleen veel kijkers maar ook veel kopers af op de Second Choice kledingbeurs in De Rank te Wolvega.
Dat zorgde voor een mooi resultaat voor de inbrengers en de Jeugdraad van de Protestantse gemeente Wolvega, waar een deel van de opbrengst naar toe gaat.

GASTGEZINNEN GEZOCHT!!!

Van donderdag 19 mei – zondag 22 mei komt er een grote groep mensen uit onze zustergemeente in Debrecen (Hongarije) naar Wolvega! Ze komen met 35 personen. De Oost-Europacommissie is druk op zoek naar gastgezinnen! We hebben al 12 adressen kunnen regelen, maar we hebben er nog wel een paar nodig!
Boottocht Diaconie 2016

Evenals voorgaande jaren hopen wij ook dit jaar weer een boottocht te houden voor onze gemeenteleden van 55 jaar en ouder en deze “cruise” start op vrijdagmorgen 27 mei 2016 en duurt de gehele dag! We hebben de kosten zo laag mogelijk kunnen houden, zodat u voor deze volledig verzorgde dag maar € 25,00 per persoon kwijt bent.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland