Ichtus PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Uitnodiging voor 19 februari: Kom samen eten in Wolvega!

Op 22 januari hebben we de eerste avond van Samen eten in Wolvega gehad. Er was een hele mooie opkomst! De maaltijd is een initiatief van verschillende kerken in Wolvega. Het is bedoeld als een uitnodigend gebaar vanuit de kerk naar iedereen…, dus ook naar mensen die niet bij de kerk betrokken zijn. Kom eens binnen!
Meer informatie kun u hier lezen.
NUgeloven... Dinsdag 27 januari, 17 februari, 24 maart, 21 april, 26 mei

15.30-17.00 uur De Rank
Leven met verlies
Leiding: Ageeth de Vries (kerkelijk werker) en Truus Wubs (ouderling)
De “leven met verlies” groep is bedoeld voor mensen die een partner, afgelopen jaar of een paar jaar terug, hebben verloren. In deze groep staat gesprek en uitwisseling met elkaar centraal.
Meer informatie kunt u hier lezen.
11-UUR DIENST! zondag 25 januari 2015

THEMA: LET’S PLAY GANZENBORD!
In dat spel wordt als het ware het hele leven verbeeld: we zitten allemaal wel eens in de put, hebben allemaal wel eens behoefte aan een weekje rust in een herberg en zitten allemaal wel eens vast voor je gevoel achter tralies. Het thema wordt verder uitgewerkt door ds. M.J. Visschers, waarin zij in zal gaan op de relatie tussen de genoemde situaties en het geloof. Meer informatie kunt u hier lezen.

Actueel
Leesrooster 26 jan: Matteüs 4:12-22 - Vissers van mensen Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 1 feb: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, dhr. J. de Vries Urk Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland

Kerk in Actie
Nieuws Kerk in Actie

Christelijk Informatie Platform
Nieuws CIP

Click hier voor de video!

Gezocht:
Bezoekmedewerkers