Lijdenstijd PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 19 apr: Micha 4:1-8 Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 19 apr: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, ds. J.L.Posthumus Urk Liturgie: hier beschikbaar
  11:00 uur, Ichtuskerk, commissie/ Paul Esveld Liturgie: hier beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

11-UUR DIENST! zondag 19 april 2015

THEMA: ONSCHATBARE WAARDE!
Het thema wordt uitgewerkt door Paul Esveld, jongerenwerker bij de Protestanse Gemeente Wolvega. Aan de hand van een Bijbelverhaal wil hij uitleggen dat je soms eerst de schaamte voorbij moet zijn: “kop als een biet, een tomaat in plaats van een hoofd, wie kent het niet”, voordat je de werkelijke waarden in het leven ziet. Een herkenbaar thema, met een uitwerking, waar je mee thuis kan komen en verder kunt gaan. Meer informatie kunt u hier lezen.
NUgelovenXL Woensdag 22 april 2015

20.00-21.30 uur De Rank
Lezing Bijbelboek Job
Leiding: dr. Emke Jelmer Keulen (predikant te Heeg)
Voor gelovigen is het een grote vraag hoe je het leed in de wereld en vooral het onschuldige lijden met God moet verbinden. Het Bijbelboek Job raakt aan deze problematiek. Een zeer vroom mens krijgt buitenproportioneel veel onheil op zijn pad. Vervolgens ontstaat een debat tussen Job en zijn vrienden over de vraag hoe Jobs situatie moet worden geduid.
Meer informatie kunt u hier lezen.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland