Betrokken op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg! PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Startweek 2014

Startweek PKN Wolvega geslaagd.
Het was gezellig druk tijdens de startweek van de Protestantse Gemeente Wolvega. Donderdagavond gingen ruim 30 kinderen van de basisschool rondom de Ichtuskerk op zoek naar de verstopte aanwijzingen bij hun puzzeltocht. Meer informatie kun u hier lezen. Click hier voor een fotocollage.

Catechisatie - nieuwe seizoen
Donderdag 25 september is er om 19:30 uur in AREA51 de startavond van de catechisatie. Je bent van harte welkom om kennis te maken met de leiding en de andere jongeren uit je groep. Meer informatie kun u hier lezen.

AREA51 café
AREA51 café gaat zaterdag 27 september weer open. Zaterdag 11 oktober is het startfeest van Rock Solid. Meer informatie kun u hier lezen.

Clubs zijn weer gestart
Dit jaar worden de clubs 1 x in de 2 weken gehouden in het lokaal aan de achterkant van de Rank. Meer informatie kun u hier lezen.
Ontmoetingsdienst zondag 12 oktober om 10.00 uur

Iedereen, groot en klein is ergens wel goed in. Wolvega’s 'God talent' is daarom het thema voor de jaarlijkse ontmoetingsdienst, waarin we als 5 kerken van Wolvega elkaar ontmoeten. We geloven dat we die talenten van God hebben gekregen. In deze dienst proberen we een aantal van die talenten aan het licht te brengen. Meer informatie kun u hier lezen.

Leesrooster 2 okt: Ezechiël 20:27-38 - De maat is vol Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 5 okt: 09:30 uur, Kerk op de Hoogte, ds.A.M.Langhout, Oldeberkoop Liturgie: niet beschikbaar
  19:15 uur, Kerk op de Hoogte, Sing-in Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland