Nieuw leven PKN Nederland
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Wolvega
Onze missie:
De Protestantse Gemeente te Wolvega wordt in haar veelkleurigheid gevoed vanuit de ene Bron van Gods Liefde, zoals we die kennen in Jezus Christus. Gods Heilige Geest vormt ons tot een christelijke geloofsgemeenschap, die betrokken is op elkaar en op onze naaste dichtbij en ver weg.

Leesrooster 30 jul: Jesaja 65:8-16 Luisteren: Voorleesbijbel
Diensten zo 2 aug: 09:30 uur, Ichtuskerk, ds. K.J. Faber Liturgie: niet beschikbaar
Zondagsbrief: Alleen voor leden die zijn ingelogd.
Onze Gids: Alleen voor leden die zijn ingelogd.

De kerktoren van de Kerk Op de Hoogte staat in de steigers.

In opdracht van het college van kerkrentmeesters van de protestantse gemeente Wolvega worden de kerk en toren grondig gerestaureerd. De toren wordt opnieuw gevoegd. Aan de binnenkant wordt er opnieuw gestuct, het dak van het schip en de toren wordt vernieuwd, scheuren worden hersteld en er wordt gesausd. Verder worden de klimhaken vernieuwd, de haan verguld en het kruis krijgt een beschermlaag. Meer informatie kunt u hier lezen.
Zomermarkt bij AREA51 goed bezocht!

De jeugd van de Protestantse gemeente Wolvega kan terug zien op een geslaagde zomermarkt, mede dank zij het goede weer. Veel mensen, jong en oud, kwamen zaterdag een kijkje nemen bij de Zomermarkt op de parkeerplaats naast AREA51. Dat zorgde voor een goede en gezellige sfeer.
Meer informatie kun u hier lezen.
Bezoek aan partnergemeente in Debrecen, Hongarije

Net als de gemeente Weststellingwerf heeft de Protestantse Gemeente Wolvega ook een Oost-Europese samenwerking en uitwisseling in de 2e grootste stad van Hongarije, Debrecen. In 2005 werd voor het eerst een bezoek gebracht aan de protestantse gemeente daar en 2015 is dan ook een jubileumjaar.
Tijdens de Paasdienst werd geld ingezameld waar een aangepaste fiets voor gekocht werd, die werd mee genomen. Het meisje wat de fiets mocht ontvangen, was hier erg blij mee. Zij kon weer samen met haar ouders fietsen. Meer informatie kunt u hier lezen.

Geloof in het nieuws
Nieuws Protestantse Kerk in Nederland